Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Zeddamseweg

Zeddamseweg 13, 's-Heerenberg

Kenmerken

  • In het centrum
  • Gezamenlijke ruimtes
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Zeddamseweg

Woonlocatie Zeddamseweg ligt in het centrum van 's-Heerenberg. Je woont hier heel dichtbij winkels en ook het openbaar vervoer is op loopafstand. Bij de Zeddamseweg heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

Op de Zeddamseweg wonen mensen van rond de veertig jaar. Eens in de zoveel tijd is er op de Zeddamseweg een 'huiskamergesprek' waar bewoners al hun ideeën kunnen delen, over wat ze bijvoorbeeld anders zouden willen zien en hoe dat zou kunnen. 
Bewoners Astrid en Christel zijn blij om hier te wonen: "We wonen dicht bij de prachtige natuur en hebben een kasteel!"

Zeddamseweg

Handige informatie

Zeddamseweg is een locatie met 15 appartementen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en er is een lift. 

Achter het gebouw zijn eigen parkeerplaatsen en er is een ruime berging voor fietsen. Ook zijn er twee gezamenlijke ruimtes waar je  met andere bewoners samen kunt eten, tv kan kijken of een spelletje kunt doen. Er is 24 uur begeleiding aanwezig.  

Kom logeren!

Bij de Zeddamseweg kun je ook logeren. Je slaapt dan in een appartement met eigen badkamer. Je ontmoet zo nieuwe mensen en je ervaart hoe het is om op jezelf te wonen. Misschien is dit jouw eerste stap naar zelfstandig wonen?

Logeren is vaak in het weekend of in de vakantie. In overleg is er veel mogelijk.

Meer over logeren

Locatie Zeddamseweg

Contact

Team Zeddamseweg

Adres: Zeddamseweg 13, 7041 CM 's-Heerenberg  

Telefoon: 088 49 50 540

Mail: team.zeddamseweg13-06@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Zeddamseweg?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.