Naar hoofdinhoud
Vrijwilliger Theo
Terug

Vrijwilligerswerk

Jouw aandacht maakt een verschil

Wil jij vrijwilligerswerk doen dat ertoe doet? Met de aandacht die jij geeft, kan iemand met een verstandelijke beperking doen of leren wat hij of zij graag wil. Vaak kun je nét dat extraatje bieden waar familie en begeleiders niet aan toekomen.

Vrijwilliger Norbert

Waardevol werk

Ook voor jezelf is vrijwilligerswerk een waardevolle ervaring. Je ontmoet nieuwe mensen, kunt jezelf ontwikkelen en draagt écht iets bij aan de samenleving. Vrijwilligerswerk kan ook een mooie manier zijn om te kijken of werken in de gehandicaptenzorg bij je past.

Wat kun je zoal doen?
Vrijwilligerswerk is er bij Estinea in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld samen met een bewoner zwemmen, koffiedrinken, met de duofiets eropuit gaan of kleine klusjes op een woning doen. Maar ook in de tuin werken, bewoners van hun woning naar werk vervoeren of een uitje organiseren of meehelpen met een sportdag.

Elke week of een keer per jaar
Je kunt overdag helpen, ’s avonds of in het weekend. Elke week of één keer per jaar: vrijwilligerswerk bij Estinea is altijd maatwerk. En in overleg is heel veel mogelijk. Niet voor niets heeft Estinea ruim 400 enthousiaste vrijwilligers.

Jouw ideeën zijn welkom
Als vrijwilliger heb je voor uitleg en vragen altijd een vast aanspreekpunt op locatie waar je werkt. En we horen ook graag jouw ideeën over hoe onze samenwerking nog beter kan. Je kunt dit altijd bespreken met de persoonlijk begeleider van degene(n) die jij als vrijwilliger ondersteunt.

Veelgestelde vragen

Neem contact op!

Naam
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.

Kom eens koffiedrinken!

Ben je op zoek naar werk met voldoening en vrijheid? Kom koffiedrinken!
Lees meer