Naar hoofdinhoud
Els en haar broer op de duofiets header
Terug

Vrienden van Estinea

Meedoen in de samenleving

Een nieuwe duofiets? Een bijzondere beweegtuin of een jeu-de-boulesbaan? Met de financiële hulp van Vrienden van Estinea kunnen dit soort extra's mogelijk gemaakt worden, voor de mensen die Estinea ondersteunt.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Of je nu een verstandelijke beperking hebt of niet. En hoe dit meedoen eruitziet, geeft iemand zelf aan. Daar staan wij voor!

Help mee: word Vriend

Met jouw hulp is het mogelijk om net die extra's mogelijk te maken voor de mensen die Estinea ondersteunt. Zoals de aanschaf van een duofiets, spelmaterialen, een beweegtuin of tablets. 

Elke bijdrage is van harte welkom!

Word vriend

MijnEigenPlan

Vrienden van Estinea heeft tablets aangeschaft voor deelnemers om te werken met MijnEigenPlan. Door het werken met MijnEigenPlan kunnen mensen die we ondersteunen zelfstandiger werken. Bekijk hieronder de video!

Meer over MijnEigenPlan
Training Mijn Eigen Plan 1

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Als Vriend van Estinea ontvang je twee keer per jaar een nieuwsbrief. Wil jij op de hoogte gehouden over de laatste nieuwtjes? Vul hieronder je gegevens in.
Naam
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.