Naar hoofdinhoud
Header Danielle Barbara
Terug

Complimenten & Klachten

Wat vind jij van Estinea?

We willen graag weten wat je van Estinea vindt. Daar kunnen we van leren. Ben je ergens ontevreden over of heb je een klacht? Of ben je heel blij met de ondersteuning van Estinea? Lees hieronder hoe je dit aan ons kan laten weten.

Klachten melden
Gaat iets niet zoals het moet of je het graag wil? Of ervaar jij ongewenst gedrag? Je kunt het beste eerst praten met degene over wie de klacht gaat. Kom je er niet uit? Vraag familie, vrienden of een begeleider om hulp. Je kunt ook altijd bij de vertrouwenspersoon terecht.

Lukt het niet om samen tot een oplossing te komen? Of ben je niet tevreden over de oplossing? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris. Zij luistert naar jouw klacht. Ze praat ook met de persoon over wie de klacht gaat. Ze probeert zo de klacht op te lossen.

Complimenten of tips?

Ben je blij met de zorg en ondersteuning en wil je ons dit laten weten? Of heb je tips hoe we dingen beter kunnen doen? Stuur een mailtje naar info@estinea.nl of beoordeel Estinea via zorgkaart Nederland. 

Zorgkaart Nederland
Estinea scoort gemiddeld een 8,5 op Zorgkaart Nederland.

Zorgkaart Nederland

Vertrouwenspersoon cliënten

Deze vertrouwenspersoon is er voor cliënten van Estinea. 

Yvonne Kamsma
Telefoon: 06 12 64 94 93
Mail: info@viavitalis.nl

Vertrouwenspersoon medewerkers

Deze vertrouwenspersoon is er voor medewerkers, vrijwilligers en stagiairs van Estinea.

Ada Hendriks

Telefoon: 06 19 02 21 36
Mail: adahendriks@adalante.nl 

Klachtenfunctionaris

Zorgbelang Flyer CVP Christel Brunsveld JE MRT2023 A5De klachtenfunctionaris is er voor cliënten, medewerkers, vrijwilligers en stagiairs van Estinea.

Ellen te Winkel
Telefoon: 06 14 00 41 60
Mail: ellen@tewinkelentewinkel.nl

Andere personen die jou kunnen helpen

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.