Naar hoofdinhoud
Santos werkt bij de Ahof in Aalten
Terug

Voor bedrijven & organisaties

Help jij mee?

Een fijn thuis en leuk werk. Echt meedoen in de samenleving. Dat willen we allemaal, of je een verstandelijke beperking hebt of niet. Als bedrijf of maatschappelijke organisatie kun je ook helpen. Bekijk onderstaande opties. Wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Begeleid werkplek bieden

Op een begeleid werkplek gaat iemand zo zelfstandig mogelijk werken bij een bedrijf. Dit kan van alles zijn: van onkruid wieden bij een voetbalclub en oud papier ophalen tot vakken vullen en inpakken bij de borstelfabriek. 

Samen met een participatiecoach van Estinea bekijk je welk werk het beste bij iemand past. Zodra iemand aan het werk is, komt de participatiecoach van Estinea langs bij het inwerken en te bespreken hoe het gaat. 

Lees meer over begeleid werken
Bennie werkt bij de Welkoop

Een team van Estinea binnen je bedrijf

Dit noemen we ook wel een participatiewerkplek. Hierbij komt een groep deelnemers bij een bedrijf of organisatie werken met begeleiders van Estinea. Samen kijken we of er passende werkzaamheden zijn binnen je bedrijf of organisatie die zij kunnen uitvoeren. Zo doen de deelnemers werkervaring op, komen ze in contact met collega’s en vergroten ze hun zelfstandigheid.

Lees het verhaal van team Schavenweide
Fleur en Stefan werken bij Schavenweide in Doetinchem

Werk uitbesteden

Je kunt ook werk uitbesteden aan een van de werk- en activiteitenlocaties van Estinea. Denk aan inpakwerk, het monteren, afwerken en sorteren van producten, maar ook het wassen en strijken van bedrijfskleding, het maken van houten en metalen artikelen of het inpakken van kerstpakketten.

Willo pakt werk in van IPC Dinxperlo
Tom werkt met Mijn Eigen Plan bij Hesselink Koffiebranders

Word vriend!

Je kunt ook vriend worden van Estinea. Met jouw hulp is het mogelijk om net die extra's mogelijk te maken voor de mensen die Estinea ondersteunt. Zoals de aanschaf van een duofiets, spelmaterialen, een beweegtuin of tablets. Elke bijdrage is van harte welkom!

Word vriend!

Veelgestelde vragen

Neem contact op

Stel je vraag
Naam
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.