Naar hoofdinhoud
Werken in de Moestuin bij Sparta in Enschede
Terug

Werk & Activiteiten

Waar word jij blij van?

Ben je op zoek naar leuk werk? Of een fijne daginvulling met verschillende activiteiten? Estinea helpt jou daarbij. Je kunt bijvoorbeeld werken bij een bedrijf. Alleen of in een groep. Of bij een werk- en activiteitenlocatie. Een begeleider gaat met jou in gesprek over wat jij leuk vindt en wat je wensen zijn. Samen vinden we de werkplek die bij jou past. 

Werken met Mijn Eigen Plan bij Tante Truus

Verschillende werkplekken

  • Werk- en activiteitenlocatie van Estinea (dagbesteding)
    Op een werk- en activiteitenlocatie kun je vaak verschillende soorten activiteiten doen. Bijvoorbeeld schilderen, post bezorgen, productiewerk of snoezelen. Er is altijd een begeleider van Estinea bij om je te helpen.
  • Participatiewerkplek
    Je kunt ook samen met anderen bij een bedrijf of organisatie werken. Hier is altijd een begeleider van Estinea bij. Het is een plek waarbij je veel contact met anderen hebt. Bijvoorbeeld bij een basisschool, voetbalvereniging, kinderboerderij of bibliotheek. 
Bekijk alle werkplekken
  • Begeleid werkplek
    Op een begeleid werkplek ga je zo zelfstandig mogelijk werken bij een bedrijf. Je hebt een contactpersoon bij het bedrijf en af en toe komt de participatiecoach van Estinea je begeleiden.
Meer over begeleid werken
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.