Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

IJsselstraat

IJsselstraat 14c, Doetinchem

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Gezamenlijke ruimte
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de IJsselstraat

Woonlocatie IJsselstraat ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Doetinchem. Een gezellige stad met veel voorzieningen, zoals winkels, terrasjes en een bioscoop. In de buurt is een trein- en busstation. Bij de IJsselstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

Op de IJsselstraat woont een groep bewoners. De bewoners doen veel dingen samen. Voor wie wil, eet samen in de gezamenlijke ruimte. Maar er is ook genoeg ruimte om op je eigen appartement je eigen ding te doen. 

Bart I Jsselstraat 3

Handige informatie

IJsselstraat is een locatie met 18 appartementen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. De appartementen hebben een eigen balkon of tuintje. 

Je hebt een eigen (fietsen)berging en er is een gezamenlijke ruimte waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Er is 24 uur begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt. Ook is er een gezellige binnentuin.

Locatie IJsselstraat

Contact

Team IJsselstraat

Adres: IJsselstraat 14C 01, 7008 AA Doetinchem 

Telefoon: 088 49 50 535

Mail: team.ijsselstraat14@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de IJsselstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.