Naar hoofdinhoud
Terug

Ervaringsverhaal

“We eten vaak samen en doen spelletjes"

Isabel woont in Doetinchem. “Ik woon in de stad! En dat ik dat nu kan zeggen, vind ik erg leuk! Wonen in Doetinchem is echt fijn. Winkels zijn dichtbij en ik ga graag naar de bioscoop.”

Sjoelen en gamen 
“Ik woon bij Estinea, maar heb mijn eigen appartement, mijn thuis. Ruim met een eigen balkon en een plek waar ik me terug kan trekken.” Maar waar ook de gezelligheid van medebewoners is. “We eten vaak samen, doen spelletjes, sjoelen en gamen. Heb ik daar geen zin, dan ga ik naar mijn eigen appartement: beetje uit het raam kijken, schilderen of gitaarspelen.”

Bicycle

“Het fijne aan wonen bij Estinea is de vrijheid die je hebt. Ik heb mijn huis zelf gezellig ingericht en ik heb gesprekjes met een begeleider over de dag, de leuke dingen en de dingen waar ik meezit. Dat geeft me een fijn gevoel. De begeleiders helpen me met dingen die ik spannend vind, bijvoorbeeld boodschappen doen. Die doe ik nu zelf.”

Meer over de IJsselstraat
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.