Naar hoofdinhoud
Terug

Werk- & activiteitenlocatie

Dr. van der Meerstraat

Dr. van der Meerstraat 3, Dinxperlo

Kenmerken

  • Creatieve activiteiten
  • Koken & bakken
  • Werken met MijnEigenPlan
  • Snoezelruimte
  • Rolstoeltoegankelijk

Een fijne en gezellige dag

Bij ons kun je veel verschillende activiteiten doen. We doen bijvoorbeeld productiewerk, zoals munten in zakjes doen of papier versnipperen. We maken ook veel creatieve producten zoals stoepkrijt, vogelvoerhangers en kaarsen. Samen bedenken we de meest creatieve dingen! Daarnaast bakken we taarten voor een landwinkel en halen we het glas op in de buurt. 

We hebben ook een fijne snoezelruimte waar je even tot rust kan komen. Bij ons is er geen druk, je doet wat je kunt op jouw eigen tempo. Samen maken we er een gezellige en fijne dag van, dat vinden we belangrijk!

Bij de Dr. van der Meerstraat werken we veel met MijnEigenPlan. Met behulp van een stappenplan kun je zo zelfstandig mogelijk werken. Bekijk de video!

Meer over MijnEigenPlan
Werken met Mijn Eigen Plan bij Dr van der Meerstraat

Handige informatie

De werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) Dr. van der Meerstraat ligt midden in het centrum van Dinxperlo. Een werkdag is van 9:00 tot 15:45 uur, maar je kan ook alleen een ochtend of middag komen werken.

Vanuit deze locatie werken ze ook bij andere locaties. Zoals de bibliotheek, de basisschool, het Kulturhus en FC Dinxperlo. Je kunt dus op verschillende werkplekken werken.

Activiteiten op zaterdag
We bieden twee keer per maand zaterdagopvang van 9:00 tot 21:00 uur. Samen doen we leuke activiteiten en maken we er een gezellige dag van. Meer informatie lees je in deze folder.

Volg ons ook op Facebook
Linda en Diede maken stoepkrijt bij de Dr van der Meerstraat Snoezelruimte bij Dr van der Meerstraat

Locatie Dr. van der Meerstraat

Contact

Team Dr. van der Meerstraat

Adres: Dr. van der Meerstraat 3, 7091 CS Dinxperlo

Telefoon: 088 4950 605

Mail: team.wadrvandermeerstraat3@estinea.nl

Wil jij ook werken bij de Dr. van der Meerstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.