Naar hoofdinhoud
Terug

Werk- & activiteitenlocatie

De WAGU

Industrieweg 4a, Gendringen

Kenmerken

  • Houtwerkplaats
  • Industriewerkplaats
  • Activiteitencluster
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Samenwerken

Hier is altijd wat te doen!

Bij de WAGU is er altijd wat te doen. Je kunt op drie verschillende afdelingen werken: de houtwerkplaats, de industriewerkplaats en het activiteitencluster. Bij industrie worden montage- en inpakwerkzaamheden gedaan voor bedrijven. Het activiteitencluster maakt bijvoorbeeld versieringen voor feesten en vouwt de was voor VV Gendringen. En in de houtwerkplaats maken we bijvoorbeeld vogelhuisjes, borrelplanken en de bierkratten voor Nathals.

We werken ook veel samen met andere bedrijven en organisaties. We maken de dierenverblijven schoon bij de kinderboerderij. Onderhouden de tuin op verschillende locaties. En halen glas en papier op in de buurt. Ook helpen de mensen van de industriewerkplaats één keer per week inpakken bij een fabriek in de buurt.

De WAGU is een warme en open plek is. Iedereen is welkom!

Werken in de industriewerkplaats bij de WAGU

Handige informatie

De WAGU is een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) in Gendringen. De locatie is in september 2023 helemaal vernieuwd. De naam WAGU is een afkorting van de naam werk en activiteiten Gendringen Ulft. Je kunt hier van maandag t/m vrijdag werken. Je begint tussen 8:30 en 9:30 en werkt tot ongeveer 15:30 uur. In het hele gebouw werken ongeveer 35 mensen, verdeeld over de verschillende afdelingen.

Gertjan aan het werk in de houtwerkplaats bij de WAGU Samenwerken bij de WAGU

Locatie WAGU

Contact

Team WAGU

Adres: Industrieweg 4a, 7081 AD Gendringen

Telefoon: 088 4950 565
Mail: team.waindustrieweg4a@estinea.nl

Wil jij ook werken bij de WAGU?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.