Naar hoofdinhoud
Terug

Nieuws

Geluidsapparatuur voor theatergroep Spelen!

De theatergroep van Estinea, genaamd Spelen! heeft van de Vrienden van Estinea een mobiel geluidssysteem ontvangen. Met deze set kunnen ze overal optreden. Naast de geluidsboxen en mengpaneel hebben ze ook de beschikking over 6 headsets. 


Theatergroep Spelen! is een bijzonder theatergezelschap. Er zijn twee theatergroepen: een trainingsgroep en een productiegroep. Bij de trainingsgroep leren deelnemers alles om te kunnen spelen in een voorstelling. Bijvoorbeeld houding, mimiek, verbeelden en samen spelen. Ze bewegen veel op muziek en oefenen voor optredens.


Bij de productiegroep oefenen ze vooral voor de optredens. Nu zijn ze bezig met de voorstelling Iet, wiet, waai weg, die over iemand gaat die zijn leven op een eigen manier probeert te leven. Maar dat blijkt toch niet zo makkelijk…


Meer weten over Spelen? Hou jij zelf van toneelspelen, bewegen en muziek? Kijk dan voor meer informatie op Theatergroep Spelen!

Theatergroep Spelen optreden Theatergroep Spelen met lichtjes
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.