Naar hoofdinhoud

Wij zijn Vrienden van Estinea

Een nieuwe duofiets? Een bijzondere beweegtuin of een jeu-de-boulesbaan?
Met de financiële hulp van Vrienden van Estinea kunnen net die extra’s mogelijk worden gemaakt voor de mensen die ondersteuning krijgen van Estinea. Zoals de aanschaf van een nieuwe duofiets, spelmaterialen, een bijzondere beweeg- en beleeftuin of tablets voor de app MijnEigenPlan.


Middelen
 
Vaak kunnen deze extra’s niet uit reguliere budgetten worden betaald. Daarom zijn wij erg blij met onze vrienden: bedrijven en particulieren die regelmatig een vast bedrag doneren, maar ook eenmalige giften zijn van harte welkom! Verder krijgen we inkomsten uit fondsen, nalatenschap en zamelen we zelf geld in door het organiseren van activiteiten, zoals een kunstveiling.

Hier staan wij voor!

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Of je nu een verstandelijke beperking hebt of niet. En hoe dit meedoen eruitziet, geeft iemand zelf aan. Daar staan wij voor! 

Bestuur

Het bestuur heeft zes leden:

  • Henk Hartemink (voorzitter)
  • Hans Roescher (penningmeester)
  • Linda Ostendorp (secretaris)
  • Mario Overkamp
  • Corrie van Liere
  • Henk Wiltink

Beatrijs van Riessen (bestuurder Estinea), Mike Ruikers (coördinator fondsenwerving) en Daniëlle Hogeweg (secretaresse) hebben een adviserende en ondersteunende taak. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.