Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Slaadreef 37-39

Slaadreef 37-39, Aalten

Kenmerken

  • Intensieve zorg en ondersteuning
  • In een rustige wijk
  • 35 m² woonruimte
  • 2 gezamenlijke ruimtes
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan Slaadreef 37-39

Woonlocatie Slaadreef 37-39 ligt in een rustige wijk aan de rand van Aalten. Bij Slaadreef 37-39 heb je je eigen woonruimte, jouw eigen thuis. En je krijgt intensieve zorg en ondersteuning.

In de gezamenlijke ruimte kun je ontspannen, samen met anderen koffie drinken of eten en het koken meebeleven. In vakanties organiseren begeleiders ook altijd leuke activiteiten. 

De bewoners zijn jonge en oudere mensen met een meervoudige beperking. Hun familie is heel betrokken. Zo lopen ze elk jaar samen met bewoners de avondvierdaagse en maken ze de tuin klaar voor de zomer. Ook zorgt een aantal vrijwilligers voor extra aandacht voor bewoners. 

Lees het verhaal van vader Han
Wonen op Slaadreef 37 39

Handige informatie

Slaadreef 37-39 heeft twaalf individuele woonruimtes. Een woonruimte is ongeveer 35m2 en bestaat uit een woon-/slaapkamer met een eigen doucheruimte en toilet. Ook hoort er een kleine tuin bij. Per zes woonruimtes is er een gezamenlijke ruimte met open keuken en een tuin. Alle ruimtes van Slaadreef 37-39 zijn rolstoeltoegankelijk. 

‘s Nachts waken de begeleiders van nachtzorg over bewoners vanuit locatie Slaadreef 41. Zij doen dit met behulp van uitluisterapparatuur, bewegingsmelders en eventueel camera’s. Dichtbij Slaadreef 37-39 vind je andere woningen, een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) en een beweegtuin met speeltoestellen, loopbruggen en muziekapparaten.

Dylan Han en Karin in de beweegtuin Slaadreef 37 39 Gonneke woont op Slaadreef 37 39

Locatie Slaadreef 37-39

Contact

Team Slaadreef 37-39

Adres: Slaadreef 37-39, 7123 EA Aalten

Telefoon: 088 4950 445

Mail: team.slaadreef37-39@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan Slaadreef 37-39?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.