Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Hermesstraat

Hermesstraat 21a, Hengelo

Kenmerken

  • Woonwijk dichtbij centrum
  • Ouderinitiatief
  • 50 m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Hermesstraat

Woonlocatie Hermesstraat ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Hengelo. Er is een bushalte op loopafstand. Bij de Hermesstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

Er is een grote tuin en twee gezamenlijke ruimtes. Hier drinken we samen koffie en ’s avonds kun je hier samen eten. We doen samen spelletjes en hebben een fanatieke hardloopgroep. We zijn een groep jongeren, dus we gaan ook wel eens samen op stap! Verder organiseren we ook leuke uitjes met onze ouders zoals een tuindag, barbecue, nieuwjaarsborrel en een broers- en zussendag. Kortom: een heel warme en gezellige woonlocatie!

Lees het verhaal van moeder Jolanda
Koffie drinken bij de Hermesstraat

Handige informatie

De Hermesstraat is een ouderinitiatief. De ouders van de bewoners zijn intensief betrokken bij de gang van zaken. Ze werken heel nauw samen in de driehoek van bewoners, ouders en begeleiders.

De Hermesstraat is een locatie met 18 appartementen, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Een appartement is ongeveer 50 m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Er is een fietsenberging en alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt.

Samen sporten bij de Hermesstraat Marjolein en Niels op de duofiets bij de Hermesstraat

Locatie Hermesstraat

Contact

Team Hermesstraat

Adres: Hermesstraat 21a, 7552 BN Hengelo (Ov.)

Telefoon: 088 4950 720

Mail: team.hermesstraat21a@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Hermesstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.