Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Dr. Huber Noodtstraat

Dr. Huber Noodtstraat 20-29, Doetinchem

Kenmerken

  • In het centrum
  • Gezamenlijke ruimtes
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Dr. Huber Noodtstraat

Woonlocatie Dr. Huber Noodtstraat ligt in het centrum van Doetinchem. De winkels, restaurants en bioscoop zijn dichtbij. In de buurt is een trein- en busstation. Bij de Dr. Huber Noodtstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

Op de Dr. Huber Noodtstraat woont een gezellige groep bewoners, jonge en oudere mensen. De bewoners doen veel dingen samen, zoals spelletjes spelen, wandelen en af en toe een dagje uit. Bewegen vinden we belangrijk! Om de week houden we samen (begeleiders en bewoners) een fit en vitaal-uurtje om in beweging te blijven. En als je de deur uitloopt, sta je midden in de stad! Er is altijd wat te doen.

Locatie dr Huber Noodtstraat

Handige informatie

Dr. Huber Noodtstraat is een locatie met 12 appartementen, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. 

Je hebt een eigen (fietsen)berging op de begane grond. Vier appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er zijn twee gezamenlijke ruimtes en een gezellige binnenplaats waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Er is 24 uur begeleiding aanwezig. 

Kom logeren!

Bij Dr. Huber Noodtstraat kun je ook logeren. Je slaapt in een appartement met eigen badkamer. Je ontmoet zo nieuwe mensen en je ervaart hoe het is om op jezelf te wonen. Misschien is dit jouw eerste stap naar zelfstandig wonen?

Logeren is vaak in het weekend of in de vakantie. In overleg is er veel mogelijk.

Meer over logeren

Locatie Dr. Huber Noodtstraat

Contact

Team Dr. Huber Noodtstraat 

Adres: Dr. Huber Noodtstraat 20-29, 7001 DW Doetinchem 

Telefoon: 088 49 50 545

Mail: team.drhubernoodtstraat20-29@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Dr. Huber Noodtstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.