Naar hoofdinhoud
Terug

Werk- & activiteitenlocatie

Werkplaats Eibergen

Nieuwstraat 35, Eibergen

Kenmerken

  • Houtwerkplaats
  • Creatief met stof
  • Werken in de tuin
  • In centrum Eibergen
  • Rolstoeltoegankelijk

Ambachtelijk, tuin of creatief!

Bij Werkplaats Eibergen kun je werken bij drie verschillende afdelingen: ambachtelijk, tuin of creatief.
Bij de ambachtelijke werkplaats werk je vooral met hout en maken we dingen met vogelvoer. Zoals nestkastjes, vogeltaarten en pindakettingen. Bij de creatieve werkplaats ga je aan de slag met stof. We maken schorten, tassen, vlaggen en andere decoratie. We maken deze producten in opdracht of ze worden verkocht in de winkel van Tante Truus. 

Werk je liever buiten? Ga dan op pad met de tuingroep! We onderhouden de tuin bij verschillende locaties van Estinea en ruimen zwerfafval op in Eibergen. Ook verzorgen we 3x per week de dieren bij zorgcentrum de Meergaarden. Je kunt op alle verschillende afdelingen werken. Elke werkdag is anders! 

Houtwerkplaats

Handige informatie

Werkplaats Eibergen is een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) en zit midden in het centrum van Eibergen. Een werkdag begint om 9:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Gemiddeld werken er tussen de 12 en 18 deelnemers per dag. Je werkt in je eigen tempo en op je eigen niveau en doet zo werkervaring op. Naast de Werkplaats zit Atelier Eibergen en Tante Truus, waar je ook kunt werken.

Locatie Werkplaats

Contact

Team Werkplaats

Adres: Nieuwstraat 35, 7151 CD Eibergen

Telefoon: 088 4950 710

Mail: team.wanieuwstraat35@estinea.nl

Wil jij ook werken bij de werkplaats?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.