Naar hoofdinhoud
Terug

Werk- & activiteitenlocatie

Atelier Eibergen

Nieuwstraat 33, Eibergen

Kenmerken

  • Creatief atelier
  • In centrum Eibergen
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ook begeleid werken

Kom werken in ons creatief atelier!

In Atelier Eibergen maken we schilderijen, slingers, beschilder je glas en kun je borduren en breien. Maar je kunt ook andere creatieve dingen maken. Samen bekijken we wat jij wil, kunt en nog wil leren!

De producten die je maakt, worden verkocht in de winkel van Tante Truus. Die zit naast het atelier. In het atelier worden ook klussen gedaan voor bedrijven zoals flyers vouwen, artikelen stickeren of inpakken.

Je kunt vanuit hier ook begeleid werken bij een school of dorpshuis de Huve. Denk aan werkzaamheden zoals koffie zetten en schenken, helpen van de conciërge, receptietaken of een kunstexpositie verzorgen.

Werken bij het atelier in Eibergen

Handige informatie

Atelier Eibergen is een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) en zit midden in het centrum van Eibergen. Een werkdag begint om 9:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Per dag werken er ongeveer 8 deelnemers. Bij het atelier is een terras waar we in de zomer lekker buiten pauze houden. 

Je werkt in je eigen tempo en op je eigen niveau en doet zo werkervaring op. Naast het atelier zit Tante Truus en Werkplaats Eibergen waar je ook kunt werken.

Locatie Atelier Eibergen

Werken bij het atelier in Eibergen 3 Werken bij het atelier in Eibergen 4

Contact

Team Nieuwstraat 33

Adres: Nieuwstraat 33, 7151 CD Eibergen

Telefoon: 088 4950 705

Mail: team.wanieuwstraat33@estinea.nl

Wil jij ook werken bij het atelier?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.