Naar hoofdinhoud
Terug

Werk- & activiteitenlocatie

Katoen

Roomweg 165, Enschede

Kenmerken

  • Creatief atelier
  • Koken en bakken
  • Productiewerk
  • Rolstoeltoegankelijk

Creatief aan de slag!

Bij Katoen kun je creatief aan de slag. Je kunt werken in het atelier. Hier kun je bijvoorbeeld hout bewerken of schilderen. Er is ook een winkel waar je de zelfgemaakte producten kunt verkopen. Daarnaast kun je werken in de bakkerij. Hier bakken we cakes, taarten of bijvoorbeeld saucijzenbroodjes. Je kunt ook aan de slag met industriewerk. Je doet dan inpakwerk of montagewerk voor verschillende bedrijven uit de buurt.

Samenwerken en een gezellige en rustige sfeer vinden we belangrijk. Ook doen we soms leuke dingen samen in de vakantie. En op vrijdagmiddag is er altijd een vrijdagmiddagborrel!

Bij de Katoen werken we veel met MijnEigenPlan. Met behulp van een stappenplan kun je zo zelfstandig mogelijk werken. Bekijk de video!

Meer over MijnEigenPlan
Jaqueline en Nina bakken een cake bij Katoen

Handige informatie

Katoen is een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) met verschillende werkplekken. Je kunt er industriewerk doen, werken in de bakkerij of in het atelier met winkel. In de bakkerij en atelier werk je gemiddeld met z'n achten en in de keuken met vier deelnemers. Katoen is elke werkdag geopend. Je begint om 8:45 uur en werkt tot 15:30 uur. Maar je kunt ook alleen een ochtend of een middag werken. 

Openingstijden winkel Katoen

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur

Volg Katoen op Facebook
Productiewerk bij Katoen Werken in het atelier van katoen

Locatie Katoen

Contact

Team Katoen

Adres: Roomweg 165, 7523 BM Enschede

Telefoon: 06 209 40 944

Mail: katoen@estinea.nl

Wil jij ook werken bij Katoen?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.