Naar hoofdinhoud
Terug

Werk- & activiteitenlocatie

De Spoorstraat

Spoorstraat 14a, Varsseveld

Kenmerken

  • Creatief
  • Productiewerk
  • Samenwerken in de buurt
  • Rolstoeltoegankelijk
  • In het centrum

Samenwerken met de buurt

De Spoorstraat is een werkplek waar veel gebeurt. We doen veel inpak- en industriewerk. Bijvoorbeeld schroefjes in zakjes doen of producten in elkaar zetten. Daarnaast zijn we ook creatief bezig, bijvoorbeeld doosjes beschilderen voor de groentewinkel.

We zijn heel actief in de buurt! We brengen groente rond voor de groentewinkel en brengen het brood van de bakker naar klanten. We doen de was bij de kapper en halen glas op in de buurt. Ook werken we elke dag een uurtje in de bieb om boeken terug te leggen en planten water te geven.

Een aantal deelnemers werkt ook een dag zelfstandig op een werkplek. Bijvoorbeeld bij het Borchuus, de Jumbo en woonzorgcentrum Den Es. Verder gaan we elke vrijdag met elkaar zwemmen, een leuk uitje om de week af te sluiten!

Werken bij de Spoorstraat

Handige informatie

Werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) de Spoorstraat zit midden in het centrum van Varsseveld. Je kunt er van maandag t/m vrijdag werken. Een werkdag begint om 9:00 en eindigt om 15:30 uur. Je werkt samen met ongeveer 7 andere deelnemers.  

Helpen bij de groenteboer bij de Spoorstraat Werken in de bieb vanuit de Spoorstraat Varsseveld

Locatie Spoorstraat

Contact

Team Spoorstraat

Adres: Spoorstraat 14a, 7051 CJ Varsseveld

Telefoon: 088 4950 591 / 06 511 49 398

Mail: team.waspoorstraat14a@estinea.nl

Wil jij ook werken bij de Spoorstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.