Naar hoofdinhoud
Terug

Nieuws

Redactie Flits vandaag voor één dag baas van de Gelderlander

Wat zou jij doen als je een dag de baas mocht zijn van een krant? Dit bleef voor onze redactie van de Flits niet bij een vraag, maar werd realiteit. En deze samenwerking hebben ze natuurlijk met beide handen aangepakt.

De Gelderlander had oren gekregen naar de redactie, nadat ze de award voor beste redactie hadden gewonnen bij de Special Media Awards. De media-awards voor mensen met een verstandelijke beperking. Normaal is de redactie dus hard aan het werk aan het magazine de Flits, maar nu mochten zij voor één dag bepalen wat er in de krant zou komen! Heel spannend natuurlijk.

Normaal hebben ze zo’n duizend lezers, nu bijna honderdduizend! Al deze honderduizend mensen kunnen vandaag in de Gelderlander hun boodschap lezen, drie hele pagina's bij de regio Achterhoek. Oh en, dit in extra groot lettertype! “Want die kleine letters van jullie, die kunnen wij niet lezen!” aldus Romay van de redactie.

Dus ren snel naar de winkel om de krant te scoren of klik hier om de artikelen te lezen. En kijk vooral ook op www.dg.nl/deflits want de redactie heeft bij elk item ook een video gemaakt!

Lees meer over de redactie
Linda en Romay met de Flits
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.