Naar hoofdinhoud
Terug

Werk- & activiteitenlocatie

De Redactie

De Hoven 9, Aalten

Kenmerken

  • Een tijdschrift maken
  • Begrijpelijke taal
  • Meedenken over tekst en beeld
  • Video's maken

Samen een tijdschrift maken

Elke maandag komt de redactie bij elkaar. Samen maken we het tijdschrift de Flits! Vol met leuke verhalen, recepten, weetjes en QR codes naar filmpjes. Die filmpjes maken we ook allemaal zelf. Verder denken we ook mee over begrijpelijke taal. We controleren bijvoorbeeld brieven en folders die Estinea maakt. Of ze wel makkelijk te lezen zijn en of er niet te veel tekst in staat. 

Ellis werkt bij de redactie: “We hebben in 2022 een special media award gewonnen met ons tijdschrift de Flits! De jury vond ons tijdschrift heel mooi, vooral omdat er QR-codes in staan. Via de QR-codes kunnen mensen dan video’s kijken over het interview. Dat is handig als je niet kunt lezen.”

Werken bij de Flits

Handige informatie

De redactie werkt elke maandag van 9:00 uur tot 15:30 uur. De redactie is een werkplek bij werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) de Hoven A. Het is dichtbij het centrum van Aalten.

Meer over de Hoven A
Redactie de Flits bij de Special media awards

Locatie de Hoven

Contact

Team de Hoven A
Contactpersoon: 
Tjerk Nijhuis

Adres: De Hoven 9, 7122 BJ Aalten

Telefoon: 088 4950 330

Mail: redactie@estinea.nl 

Wil jij ook werken bij de redactie?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.