Naar hoofdinhoud
Terug

Participatiewerkplek

Schavenweide

Schavenweide 2, Doetinchem

Kenmerken

  • Werken in een woonzorgcentrum
  • Veel contact met andere mensen
  • Samenwerken
  • Hand- en spandiensten
  • Rolstoeltoegankelijk

Werken in een woonzorgcentrum

Bij woonzorgcentrum Schavenweide doen we allerlei hand- en spandiensten. Van de vaatwasser inpakken, bedden opmaken, tafels dekken, koffie en thee rondbrengen tot gezellige activiteiten met de bewoners. Of je helpt mee in de keuken of bij de technische dienst. We werken ook buiten. We brengen de post weg, bezorgen kranten of maaltijden en brengen het vuilnis naar de container. In de zomer helpen we ook een handje in de tuin.

We hebben veel contact met collega’s van het woonzorgcentrum. We werken goed samen! Ook met de bewoners is er veel contact. We maken vaak een wandeling of laten samen de hond uit. Tussen de middag eten we gezellig in het restaurant, vaak met een lekker kopje soep.

Fleur en Stefan werken bij Schavenweide in Doetinchem

Handige informatie

Schavenweide is een participatiewerkplek (dagbesteding) bij een woonzorgcentrum. Het ligt redelijk dicht bij het centrum van Doetinchem. We werken hier elke dag van 8:45 tot 15:00 uur. Met hoeveel mensen je samenwerkt, is verschillend, vaak tussen de 4 en 8 collega’s.

Servetten vouwen bij Schavenweide Koffie rondbrengen bij Schavenweide

Locatie Schavenweide

Contact

Team Schavenweide

Adres: Schavenweide 2, 7003 EB Doetinchem

Telefoon: 088 4950 596 / 06 475 89 198

Mail: team.wadoetinchem@estinea.nl

Wil jij ook werken bij Schavenweide?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.