Naar hoofdinhoud
Terug

Logeren

Weemerhof

Weemerhof 13-15, Neede

Kenmerken

  • Elk weekend geopend
  • 6 logeerkamers
  • 24 uur begeleiding
  • Gezamenlijke ruimte
  • Grote tuin

Kom logeren in Neede!

Wil je oefenen met zelfstandig wonen? Of je familie thuis even ruimte geven? Kom logeren bij Estinea in Neede. Je kunt hier elk weekend terecht. 


Hoe een dag er zoal uitziet? Als je wilt kun je lekker uitslapen. Na het ontbijt bespreek je met andere logees en begeleiders wat jullie die avond willen eten en gaan doen. Dat beslis je samen!

Samen doe je leuke activiteiten. Zoals wandelen, knutselen of een spelletje. Ook ga je regelmatig op stap! Bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, samen glowgolfen of naar de bioscoop. 

Wil je liever alleen iets doen? Dat kan dat natuurlijk ook. Je kunt je altijd terugtrekken op je kamer. In de avond koken en eten we samen. ’s Avonds is er tijd voor een spelletje of we kijken samen tv of een film. Ook in de nacht is er altijd een begeleider aanwezig. 

Samen maken we er een gezellig en ontspannen logeerweekend van!

Samen chillen bij de Weemerhof

Handige informatie

Bij de Weemerhof is er elk weekend plek voor zes logees. Hoe vaak en hoe lang je komt logeren bespreken we met jou en je familie. Op de benedenverdieping zijn 2 slaapkamers met een douche en toilet. Boven zijn er 4 slaapkamers met een gemeenschappelijke douche en toilet. Op de begane grond is een gezellige huiskamer. Hier wordt samen gekookt, koffie gedronken en tv gekeken. Ook is er een grote tuin.

Goed te weten: dit logeerhuis verhuist per april 2024 naar een nieuwe locatie aan de Beltrumseweg in Eibergen.

Naar de kinderboerderij Weemerhof Appelflappen bakken bij de Weemerhof

Locatie Weemerhof

Contact

Team Weemerhof 13-15
Adres:
 Weemerhof 13-15, 7151 CG Neede
Telefoon: 
088 4950 725
Mail: 
team.weemerhof13-15@estinea.nl
(woensdagochtend en in het weekend bereikbaar)

Wil je informatie over logeren bij de Weemerhof?
Neem dan contact op de collega's van intake. 

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.