Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Bosuilstraat 9 - 19

Bosuilstraat 9-19, Enschede

Kenmerken

  • Christelijke identiteit
  • 40 m² appartement
  • 2 gezamenlijke ruimtes
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Bosuilstraat

Woonlocatie Bosuilstraat 9-19 ligt middenin in de creatieve wijk Roombeek in Enschede. Hier woon je dichtbij het winkelcentrum, met een bushalte op loopafstand. Je hebt bij de Bosuilstraat 9-19 je eigen appartement, je eigen thuis. 

Deze woonlocatie heeft een Christelijke identiteit. Er wordt bijvoorbeeld samen uit de Bijbel gelezen en gebeden. Sommige bewoners doen veel samen, anderen zijn meer op zichzelf. Bewoners vertellen dat de sfeer op de Bosuilstraat 9-19 gezellig en huiselijk is. Zo vieren ze samen feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen. De ouders van bewoners zijn ook heel betrokken. 

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Gezamenlijke ruime van de Bosuilstraat 9 19

Handige informatie

De Bosuilstraat 9-19 is een woonlocatie met 15 appartementen. Elk appartement bestaat uit een woon-/slaapkamer van ongeveer 40 m2  met een eigen keukenblok, douche en toilet. Ook heb je een eigen balkon. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er zijn twee gezamenlijke ruimtes waar je samen met anderen kunt eten, kletsen of spelletjes spelen. Ook is er een heel groot gezamenlijk balkon. Verder is op de begane grond een gezamenlijke fietsenberging. En er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Een spelletje spelen aan de Bosuilstraat 9 19 Genieten van het ruime balkon van de Bosuilstraat 9 19

Locatie Bosuilstraat 9-19

Contact

Team Bosuilstraat 9-19

Adres: Bosuilstraat 9-19, 7523 BJ Enschede

Telefoon: 088 4950 745

Mail: team.bosuilstraat9-19@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan Bosuilstraat 9-19?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.