Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Weversstraat

Weversstraat 2-5, Dinxperlo

Kenmerken

  • Dichtbij het winkelcentrum
  • 45 m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Weversstraat

Woonlocatie Weversstraat ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Dinxperlo. Zo zijn winkels, de kapper en apotheek dichtbij. De halte voor de buurtbus is op loopafstand. Bij de Weversstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

Op de Weversstraat wonen jonge en oudere mensen. Ze koken en eten soms samen in de gezamenlijke ruimte of ze kiezen ervoor om te eten op hun eigen appartement. In de gezamenlijke ruimte kunnen ze samen televisie kijken, koffie drinken of een spelletje doen. 

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Weversstraat

Handige informatie

De Weversstraat is een locatie met 12 appartementen: 11 eenpersoonsappartementen en 1 tweepersoonsappartement. Een appartement is ongeveer 45m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. Het tweepersoonsappartement heeft twee slaapkamers. 

Je hebt een berging in je appartement en een eigen (fietsen)berging in de kelder. Er is 24 uur begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt. 

Locatie Weversstraat

Contact

Team Weversstraat 2-5

Adres: Weversstraat 2-5, 7091 CM Dinxperlo

Telefoon: 088 49 50 615

Mail: team.weversstraat2-5@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Weversstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.