Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Vlierbeslaan

Vlierbeslaan 18, Aalten

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Gezamenlijke ruimte
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Vlierbeslaan

Woonlocatie de Vlierbeslaan ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Aalten. Het openbaar vervoer is op loopafstand. Bij de Vlierbeslaan heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

Op de Vlierbeslaan wonen jonge en oudere mensen. Je kunt de gezelligheid opzoeken in de gezamenlijke ruimte. Hier komt iedereen rond acht uur 's avonds vaak samen voor een kop koffie of wat fris en om samen tv te kijken. 

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Danielle en Brigitta op Vlierbeslaan

Handige informatie

De Vlierbeslaan is een locatie met 16 appartementen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. Sommige appartementen hebben een balkon. 

Op de begane grond is een gezamenlijke berging. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en er is een lift. Er is 24 uur begeleiding aanwezig en er zijn twee gezamenlijke ruimtes waar je altijd terecht kunt.

Locatie Vlierbeslaan

Vlierbeslaan

Contact

Team Vlierbeslaan

Adres: Vlierbeslaan 18, 7121 BN Aalten

Telefoon: 088 49 50 355

Mail: team.vlierbeslaan18@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Vlierbeslaan?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.