Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Tramstraat

Tramstraat 6, Groenlo

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • 24 uur begeleiding
  • 60 m² appartement / 30m² studio
  • Gezamenlijke ruimte

Jouw eigen thuis aan de Tramstraat

Woonlocatie de Tramstraat ligt aan de rand van de stad, maar toch dichtbij het centrum van Groenlo. Er is een bushalte op loopafstand. Bij de Tramstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

We hebben ons eigen appartement en zoeken de gezelligheid op als we daar zin in hebben. Er is een gezamenlijke ruimte, hier kun je ’s avonds samen koffie drinken met andere bewoners. In het weekend drinken we ’s middags samen koffie.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Tramstraat

Handige informatie

Woonlocatie Tramstraat is een samenwerking met zorgorganisatie Sius. Estinea heeft 5 appartementen en 2 studio’s. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en alle appartementen en studio’s zijn rolstoeltoegankelijk.

Een appartement is ongeveer 60 m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. Een studio is 30m2 en bestaat uit een woon-/slaapkamer en een aparte badkamer met douche, toilet en plek voor een wasmachine. De studio's zijn bedoeld om te leren hoe je op jezelf kan wonen. 

Locatie Tramstraat

Contact

Team Tramstraat

Adres: Tramstraat 6, 7141 EG Groenlo

Telefoon: 088 4950 655

Mail: team.tramstraat6@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Tramstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.