Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Stationsstraat

Stationsstraat 30-4, Aalten

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Gezamenlijke ruimte
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Stationsstraat

Woonlocatie de Stationsstraat ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Aalten. Het openbaar vervoer is op loopafstand. Bij de Stationsstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

Op de Stationsstraat wonen jonge en oudere mensen. Er zijn bewoners die de gezelligheid opzoeken in de gezamenlijke ruimte, die samen eten of met z'n allen een kop koffiedrinken. Even tv kijken en wat kletsen. En ze doen ook graag wat voor henzelf op hun eigen appartement. 

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Op de Stationsstraat

Handige informatie

De Stationsstraat is een locatie met 12 appartementen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. 

Je hebt een eigen berging in je appartement en een eigen (fiets)berging op de begane grond. Er is 24 uur begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt. 

Locatie Stationsstraat

Stationsstraat

Contact

Team Stationsstraat 

Adres: Stationsstraat 30-4, 7122 AT Aalten

Telefoon: 088 49 50 300

Mail: team.stationsstraat30-4@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Stationsstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.