Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Spoorstraat

Spoorstraat 38, Doetinchem

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Nabij natuurgebied
  • Gezamenlijke ruimtes
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Spoorstraat

Woonlocatie Spoorstraat ligt in een woonwijk dichtbij het centrum van Doetinchem. Een gezellige stad met veel voorzieningen, zoals winkels, terrasjes en een bioscoop. In de buurt is een trein- en busstation. Bij de Spoorstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

De bewoners doen veel dingen samen, zoals boodschappen doen en koken. Begeleider Susanne: "We koken samen met de bewoners. Iedere week maakt een andere 'verdieping' het menu! Ook bewegen we samen, ieder op zijn eigen manier!"

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Spoorstraat

Handige informatie

Spoorstraat is een nieuwe locatie met 22 appartementen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. 

Het gebouw heeft twee gezamenlijke ruimtes waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Je hebt een eigen (fietsen)berging. Er is 24 uur begeleiding aanwezig. 

Locatie Spoorstraat

Contact

Team Spoorstraat 

Adres: Spoorstraat 38, 7004, GT Doetinchem 

Telefoon: 088 49 50 830

Mail: team.spoorstraat38@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Spoorstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.