Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Slaadreef 43

Slaadreef 43, Aalten

Kenmerken

  • Intensieve zorg en ondersteuning
  • In een rustige wijk
  • 29-53m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Slaadreef 43

Woon-werklocatie Slaadreef 43 ligt in een rustige wijk aan de rand van Aalten. Je hebt hier je eigen appartement, jouw eigen thuis. En je krijgt intensieve zorg en begeleiding. 

Op Slaadreef 43 wonen mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Er is een grote gezamenlijke ruimte waar je met anderen kunt eten, koffiedrinken of televisie kijken. Als je op Slaadreef 43 woont, ga je ook met hetzelfde team begeleiders aan het werk. Zo zet een aantal bewoners voor een makelaar ‘te koop’ borden in de tuin van huizen.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Wonen op Slaadreef 43

Handige informatie

Slaadreef 43 is een woonlocatie met zes appartementen tussen de 29 en 53m2. Je hebt je eigen woon/slaapkamer of woonkamer met aparte slaapkamer, een eigen douche en toiletruimte. Alle appartementen komen uit op een grote gezamenlijke ruimte. Er is ook een afgesloten keuken en een mooie, afgesloten tuin. De gehele locatie is rolstoeltoegankelijk.

‘s Nachts waken de begeleiders van nachtzorg over bewoners vanuit locatie Slaadreef 41. Zij doen dit met behulp van onder meer uitluisterapparatuur. Vlakbij Slaadreef 43 vind je andere woningen, een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) en een beweegtuin met speeltoestellen, loopbruggen en muziekapparaten.

Samen werken vanuit Slaadreef 43 Werken voor iets anders makelaars vanuit Slaadreef 43

Locatie Slaadreef 43

Contact

Team Slaadreef 43

Adres: Slaadreef 43, 7123 EA Aalten

Telefoon: 088 4950 430

Mail: team.slaadreef43@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Slaadreef 43?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.