Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Slaadreef 33-35

Slaadreef 33-35, Aalten

Kenmerken

  • Intensieve zorg en ondersteuning
  • In een rustige wijk
  • 35m² woonruimte
  • 2 gezamenlijke ruimtes
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Slaadreef 33-35

Woonlocatie Slaadreef 33-35 ligt in een rustige wijk aan de rand van Aalten. Je hebt hier je eigen woonruimte, jouw eigen thuis. En je krijgt intensieve zorg en ondersteuning.


Aan de Slaadreef 33-35 wonen mensen met een meervoudige beperking. Er zijn twee grote gezamenlijke ruimtes waar je anderen kunt ontmoeten, kunt koffiedrinken, televisie kijken of eten. Begeleiders doen als het even kan graag een spelletje met je, of een wandelingetje. Ze organiseren ook wel eens een uitje, zoals met alle bewoners ergens samen lunchen.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Wonen aan de Slaadreef 33 35

Handige informatie

Bij woonlocatie Slaadreef 33-35 zijn 12 woonruimtes. Je hebt een eigen woonruimte van ongeveer 35 m². Dit bestaat uit een woon-/slaapkamer met een eigen doucheruimte inclusief toilet en een kleine tuin. Per zes woonruimten is er een gezamenlijke ruimte met open keuken. Zo kun je het koken meebeleven. De gezamenlijke ruimtes hebben ook een tuin. Alle ruimtes van Slaadreef 33-35 zijn rolstoeltoegankelijk.


‘s Nachts waken de begeleiders van nachtzorg over bewoners vanuit locatie Slaadreef 41. Zij doen dit met behulp van uitluisterapparatuur, bewegingsmelders en eventueel camera’s. Dichtbij Slaadreef 33-35 vind je andere woningen, een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) en een beweegtuin met speeltoestellen, loopbruggen en muziekapparaten.

Buitenkant woonlocatie Slaadreef 33 35 De woningen aan de Slaadreef in Aalten

Locatie Slaadreef 33-35

Contact

Team Slaadreef 33-35

Adres: Slaadreef 33-35, 7123 EA Aalten 

Telefoon: 088 4950 435

Mail: team.slaadreef33-35@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Slaadreef 33-35?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.