Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Slaadreef 17-19

Slaadreef 17-19, Aalten

Kenmerken

  • Intensieve zorg en ondersteuning
  • In een rustige wijk
  • 35 m² woonruimte
  • 2 gezamenlijke ruimtes
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Slaadreef 17-19

Woonlocatie Slaadreef 17-19 ligt in een rustige wijk aan de rand van Aalten. Je hebt hier je eigen woonruimte, jouw eigen thuis. En je krijgt intensieve zorg en ondersteuning.

De bewoners hebben een meervoudige beperking. Er zijn twee gezamenlijke ruimtes waar je anderen kunt ontmoeten, kunt koffiedrinken, televisie kijken of eten. Je kunt natuurlijk ook de rust van je eigen woonruimte opzoeken. Wil je werk of activiteiten doen of snoezelen? Werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) Slaadreef 41 is op loopafstand.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Gezamenlijke ruimte Slaadreef 19

Handige informatie

Op woonlocatie Slaadreef 17-19 zijn 12 woonruimtes. Je hebt een eigen woonruimte van ongeveer 35 m². Dit bestaat uit een woon-/slaapkamer met een eigen doucheruimte inclusief toilet en een kleine tuin. Per zes woonruimten is er een gezamenlijke ruimte met een open keuken. Zo kun je het koken meebeleven. De gezamenlijke ruimtes hebben ook een tuin. Alle ruimtes van Slaadreef 17-19 zijn rolstoeltoegankelijk.

‘s Nachts waken de begeleiders van nachtzorg over bewoners vanuit locatie Slaadreef 41. Zij doen dit met behulp van uitluisterapparatuur, bewegingsmelders en eventueel camera’s. Dichtbij Slaadreef 33-35 vind je andere woningen, een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) en een beweegtuin met speeltoestellen, loopbruggen en muziekapparaten.

Buitenkant woonlocatie Slaadreef 17 19 De woningen aan de Slaadreef in Aalten

Locatie Slaadreef 17-19

Contact

Team Slaadreef 17-19

Adres: Slaadreef 17-19, 7123 EA Aalten

Telefoon: 088 4950 440

Mail: team.slaadreef17-19@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Slaadreef
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.