Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Slaadreef 13-15

Slaadreef 13-15, Aalten

Kenmerken

  • Intensieve zorg en ondersteuning
  • In een rustige wijk
  • 35 m² appartement
  • 2 gezamenlijke ruimtes
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Slaadreef 13-15

Woonlocatie Slaadreef 13-15 ligt in een rustige wijk aan de rand van Aalten. Je hebt hier je eigen woonruimte, jouw eigen thuis. En je krijgt intensieve zorg en ondersteuning.

De bewoners van Slaadreef 13-15 hebben een meervoudige beperking. De mannen wonen in de zes woonruimtes op nummer 13, de vrouwen in de andere zes woonruimtes op nummer 15. Ze zijn vaak in de gezamenlijke ruimte te vinden. Hier kun je samen eten, koffiedrinken of bijvoorbeeld televisiekijken. Wil je meer rust? Dan kun je natuurlijk je eigen woonruimte opzoeken.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Woonlocatie Slaadreef 13 15

Handige informatie

Op woonlocatie Slaadreef 13-15 zijn 12 woonruimtes. Je hebt een eigen woonruimte van ongeveer 35 m². Deze bestaat uit een woon-/slaapkamer met een eigen doucheruimte en toilet en een kleine tuin. Per zes woonruimten is er een gezamenlijke ruimte met open keuken en een tuin. Alle ruimtes van Slaadreef 13-15 zijn rolstoeltoegankelijk. 

‘s Nachts waken de begeleiders van nachtzorg over bewoners vanuit locatie Slaadreef 41. Zij doen dit met behulp van uitluisterapparatuur, bewegingsmelders en eventueel camera’s. Dichtbij Slaadreef 13-15 vind je andere woningen, een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) en een beweegtuin met speeltoestellen, loopbruggen en muziekapparaten.

Beweegtuin Slaadreef check inzet De woningen aan de Slaadreef in Aalten

Locatie Slaadreef 13-15

Contact

Team Slaadreef 13-15

Adres: Slaadreef 13-15, 7123 EA Aalten

Telefoon: 088 4950 425

Mail: team.slaadreef13-15@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Slaadreef?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.