Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Polstraat

Polstraat 4a, Aalten

Kenmerken

  • Ouderenlocatie
  • Dichtbij het centrum
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding
  • 1 én 2-persoonsappartementen

Jouw eigen thuis aan de Polstraat

Woonlocatie Polstraat ligt dichtbij het centrum van Aalten. Zo zijn winkels, de kapper en apotheek dichtbij. Ook het openbaar vervoer is op loopafstand. Bij de Polstraat heb je een eigen appartement of studio, jouw eigen thuis. 

Op de Polstraat wonen oudere mensen. Er zijn zes éénpersoons- en drie tweepersoonsappartementen. En vier studio's. Daar kun je wonen als je veel lichamelijke verzorging nodig hebt. Bewoners voelen zich erg thuis aan de Polstraat!  

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Polstraat 4a

Handige informatie

De Polstraat is een locatie met 9 appartementen en 4 studio's. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. Het tweepersoonsappartement heeft twee aparte slaapkamers. 

Je hebt een eigen berging in je appartement en een eigen (fietsen)berging. Alle appartementen en studio's zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je samen kunt koffiedrinken, eten, tv kijken of een spelletje doen.  

Locatie Polstraat

Contact

Team Polstraat 

Adres: Polstraat 4a, 7121 DH Aalten

Telefoon: 088 49 50 345

Mail: team.polstraat4a@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Polstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.