Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Piet Heinstraat

Piet Heinstraat 17, Aalten

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Gezamenlijke ruimte
  • 50 m² appartement
  • 1- en 2-persoonsappartementen

Jouw eigen thuis aan de Piet Heinstraat

Woonlocatie de Piet Heinstraat ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Aalten. Het openbaar vervoer is op loopafstand. Bij de Piet Heinstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

Op de Piet Heinstraat wonen jonge en oudere mensen. De meeste bewoners zijn op zichzelf en eten bijvoorbeeld op hun eigen appartement. Maar je kunt ook in de gezamenlijke ruimte met anderen eten of samen tv kijken. 

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Piet Heinstraat

Handige informatie

De Piet Heinstraat is een locatie met 9 appartementen, één- en tweepersoonsappartementen. Een appartement is ongeveer 50m2. De appartementen hebben allemaal een woonkamer, keukenblok, toilet en douche. De eenpersoonsappartementen hebben een slaapgedeelte in de kamer. De tweepersoonsappartementen hebben een aparte slaapkamer. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. 

Je hebt een eigen berging in je appartement en een eigen (fietsen)berging op de begane grond. Drie appartementen bevinden zich op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk. Er is overdag en 's avonds begeleiding aanwezig, 's nachts is er een bereikbare dienst.

Locatie Piet Heinstraat

Piet Heinstraat

Contact

Team Piet Heinstraat 

Adres: Piet Heinstraat 17, 7122 VN Aalten

Telefoon: 088 49 50 320

Mail: team.pietheinstraat17@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Piet Heinstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.