Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Peperbus

Peperbus 9, Winterswijk

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • 65 m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Peperbus

Woonlocatie de Peperbus ligt dichtbij het centrum van Winterswijk. Er is een bushalte op loopafstand. Bij de Peperbus heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

Er is een binnenplaats en een gezamenlijke ruimte. Hier kun je ’s avonds samen eten. We hebben ons eigen appartement en zoeken de gezelligheid op als we daar zin in hebben. Bijvoorbeeld voor een kop koffie, samen tv kijken of een spelletje.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Peperbus

Handige informatie

De Peperbus is een locatie met 13 appartementen, verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Een appartement is ongeveer 65m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Er is een bergkast en een fietsenberging op de begane grond. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt.

Locatie Peperbus

Contact

Team Peperbus

Adres: Peperbus 9, 7103 CW Winterswijk

Telefoon: 088 4950 620

Mail: team.peperbus9@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Peperbus?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.