Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Patrimoniumstraat

Patrimoniumstraat 16e, Aalten

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Gezamenlijke ruimte
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Patrimoniumstraat

Woonlocatie Patrimoniumstraat ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Aalten. Bij de Patrimoniumstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

Op de Patrimoniumstraat woont een leuke gezellige groep bewoners, jonge en oudere mensen. Ze hebben een vaste wandelavond. En wie zin heeft, gaat mee! Ook spelen ze heel veel spelletjes, zoals Monopoly, schaken en Rummikub. Er komt regelmatig een vrijwilligster samen met de bewoners heerlijke dingen bakken. Een waar feestje!

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Op de duofiets Patrimoniumstraat

Handige informatie

Patrimoniumstraat is een locatie met 14 appartementen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. 

Elke bewoner heeft een eigen fietsenberging. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt. Ook hebben we een gezellige binnenplaats waar we met een beetje goed weer al heel snel buiten kunnen zitten.

Patrimoniumstraat

Locatie Patrimoniumstraat

Contact

Team Patrimoniumstraat

Adres: Patrimoniumstraat 16e, 7121 CH Aalten

Telefoon: 088 49 50 310

Mail: team.patrimoniumstraat16e@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Patrimoniumstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.