Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Oostervoort

Oostervoort 13a, Winterswijk

Kenmerken

  • Intensieve zorg en ondersteuning
  • Dichtbij het centrum
  • Gezamenlijke ruimte
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Oostervoort

Woonlocatie de Oostervoort ligt dichtbij het centrum van Winterswijk. Bij de Oostervoort heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. En je krijgt intensieve zorg en ondersteuning.

De bewoners van de Oostervoort hebben een meervoudige beperking. Er is een gezamenlijke ruimte. Hier drinken we samen koffie en ’s avonds kun je hier samen eten, relaxen en tv kijken. We ondernemen veel leuke dingen samen. We gaan vaak fietsen, naar de markt, eten samen pannenkoeken of we organiseren een barbecue. Én we gaan elke zomer op vakantie.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Oostervoort

Handige informatie

De Oostervoort is een locatie met 12 appartementen. Een appartement is ongeveer 50 m2. Het heeft een woonkamer, aparte slaapkamer, douche en toilet. De meeste appartementen hebben ook een eigen keukenblok. Er is ruimte voor een wasmachine en droger. 

Op de begane grond is er een gezamenlijke berging en een grote tuin. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt.

Locatie Oostervoort

Contact

Team Oostervoort

Adres: Oostervoort 13a, 7103 XK Winterswijk

Telefoon: 088 4950 640

Mail: team.oostervoort13a@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Oostervoort?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.