Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Meijersweg

Meijersweg 35, Neede

Kenmerken

  • Oudere bewoners
  • Dichtbij het centrum
  • 45 m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Meijersweg

Woonlocatie Meijersweg ligt in een woonwijk dichtbij het centrum van Neede. Er is een bushalte op loopafstand. Bij de Meijersweg heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

Bij de Meijersweg wonen oudere mensen of mensen met dementie. Er is een gezamenlijke ruimte. Hier kun je overdag terecht voor dagbesteding, samen koffie drinken en activiteiten doen. ’s Avonds kun je hier samen eten en gezellig tv kijken. Het is een sfeervolle, warme plek. Niks moet en alles mag.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Samen relaxen bij de Meijersweg

Handige informatie

De Meijersweg is een locatie met 7 appartementen. Een appartement is ongeveer 45 m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en zijn voorzien van onder meer dwaaldetectie. Er is overdag en 's avonds begeleiding aanwezig, 's nachts is er een bereikbare dienst.

Goed te weten: De bewoners van deze locatie verhuizen per april 2024 naar een nieuwe locatie aan de Beltrumseweg in Eibergen.

Activiteiten doen bij de Meijersweg Samen op stap bij de Meijersweg

Locatie Meijersweg

Contact

Team Meijersweg

Adres: Meijersweg 35, 7161 CK Neede

Telefoon: 088 4950 770

Mail: team.meijersweg35@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Meijersweg?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.