Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

De Meibrink

De Meibrink 1, Dinxperlo

Kenmerken

  • In woonwijk
  • Gezamenlijke ruimte
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan De Meibrink

Woonlocatie de Meibrink ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Dinxperlo. Het openbaar vervoer is op loopafstand. Bij de Meibrink heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

Op de Meibrink wonen jonge en oudere mensen. Je kunt de gezelligheid opzoeken in de gezamenlijke ruimte. Het kun je samen eten, een spelletje doen of een kop koffie drinken. De Meibrink is een plek waar je je snel thuis voelt!

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea

"Op de fiets naar het dorp"

Bewoner Linda: "‘Ik vind het fijn wonen aan de Meibrink. Ik heb mijn eigen appartement. Als ik wil kan ik hier heerlijk televisie kijken, puzzelen of op mijn iPad spelletjes doen. Wat ook leuk is, is dat ik zo op mijn fiets naar het dorp kan!"

Handige informatie

De Meibrink is een locatie met 12 appartementen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Je hebt een eigen berging in je appartement en een eigen (fiets)berging op de begane grond. Er is 24 uur begeleiding aanwezig en het gebouw heeft een prachtige tuin waar je heerlijk buiten kunt zitten. 

Meibrink

Locatie De Meibrink

Contact

Team de Meibrink 

Adres: de Meibrink 1, 7091 ZH Dinxperlo

Telefoon: 088 49 50 600

Mail: team.meibrink1@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Meibrink?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.