Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Lijsterstraat

Lijsterstraat 12, Varsseveld

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Twee gezamenlijke ruimtes
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Lijsterstraat

Woonlocatie de Lijsterstraat ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Varsseveld. Ook is er een bushalte op loopafstand. Bij de Lijsterstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

Er is een grote tuin waar je lekker buiten kunt zitten. Ook zijn er twee gezamenlijke ruimtes. Hier kun je ’s avonds samen eten. We hebben ons eigen appartement en zoeken de gezelligheid op als we daar zin in hebben. Bijvoorbeeld voor een kop koffie of een spelletje. Hier mag alles, niks moet!

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Locatie Lijsterstraat

Handige informatie

De Lijsterstraat is een locatie met 12 appartementen, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Er is een berging en een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt.

Samen koken bij de Lijsterstraat Lotte en Ingrid bij de Lijsterstraat

Locatie Lijsterstraat

Contact

Team Lijsterstraat

Adres: Lijsterstraat 12, 7051 XT Varsseveld

Telefoon: 088 4950 510

Mail: team.lijsterstraat12@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Lijsterstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.