Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Laan van Schuylenburch

Laan van Schuylenburch 24, Silvolde

Kenmerken

  • Twee gezamenlijke ruimtes
  • Vlakbij natuurgebied
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis!

Woonlocatie de Laan van Schuylenburg ligt aan de rand van natuurgebied de Paasberg. Het centrum van Silvolde en Terborg is vlakbij! Het openbaar vervoer is op loopafstand. Bij de Laan van Schuylenburg heb je je eigen appartement, jouw eigen thuis.

We zijn een hechte groep bewoners. We drinken samen koffie en ’s avonds eten we samen met bijna iedereen. In het weekend komen we samen in de woonkamer om tv te kijken of een spelletje te doen. Ben je liever even op jezelf? Dan kan dat natuurlijk ook!

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Laan van Schuylenburch

Handige informatie

De Laan van Schuylenburch is een locatie met 12 appartementen. De appartementen zijn op de bovenste verdieping van het gebouw. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.
Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. De locatie heeft een groot gezamenlijk balkon. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er zijn twee gezamenlijke ruimtes waar je altijd terecht kunt.

Locatie Laan van Schuylenburch

Contact

Team Laan van Schuylenburch

Adres: Laan van Schuylenburch 24, 7064 AL Silvolde

Telefoon: 088 4950 580

Mail: team.laanvanschuylenburch24@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Laan van Schuylenburch?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.