Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Kottenseweg

Kottenseweg 1-01, Winterswijk

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Gezamenlijke ruimte
  • 50-70 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Kottenseweg

Woonlocatie de Kottenseweg ligt dichtbij het centrum van Winterswijk. Er is een bushalte op loopafstand. Bij de Kottenseweg heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

Er is een gezamenlijke ruimte. Hier drinken we samen koffie en ’s avonds kun je hier ook samen eten. Ook doen we hier spelletjes of kijken we tv, met wat lekkers erbij in het weekend. We organiseren ook leuke uitjes, zoals uit eten of naar de kerstshow bij de Intratuin. Het is een huiselijke en warme woonlocatie!

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Kottenseweg

Handige informatie

De Kottenseweg is een locatie met 15 appartementen, verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Een appartement is ongeveer 50 tot 70 m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Er is een bergkast en een fietsenberging op de begane grond. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt.

Locatie Kottsenseweg

Kottenseweg huiskamer

Contact

Team Kottenseweg

Adres: Kottenseweg 1-01, 7101 JM Winterswijk

Telefoon: 088 4950 630

Mail: team.kottenseweg1-01@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Kottenseweg?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.