Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Kneedweg

Kneedweg 103, Enschede

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • 50 m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Kneedweg

Woonlocatie de Kneedweg ligt dichtbij het bruisende centrum van Enschede. Winkels, stadsparken en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Bij de Kneedweg heb je je eigen appartement, jouw eigen thuis.

Je woont hier zelfstandig, maar kunt altijd beroep doen op een begeleider van Estinea. Er is een gezamenlijke ruimte waar je andere bewoners kunt ontmoeten, bijvoorbeeld voor het eten. Bewoners drinken hier ook altijd koffie, waarbij ze gezellig samen TV kijken. Ook gaan ze graag samen naar een pretpark of dierentuin, organiseren ze een Duitse avond of doen ze samen karaoke. Je kiest natuurlijk altijd zelf of je hieraan meedoet.

Vincent woont aan de Kneedweg en krijgt ondersteuning van Estinea

Handige informatie

De Kneedweg is een locatie met 17 appartementen. Een appartement is ongeveer 50m2 en bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een aparte slaapkamer, een eigen toilet en doucheruimte. Er is ook een gezamenlijke ruimte waar je andere bewoners kunt ontmoeten. 

Verder is er een gezamenlijk balkon waar je bij mooi weer heerlijk buiten kunt zitten. En op de begane grond vind je een gedeelde berging voor je fiets. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk.

Locatie Kneedweg

Contact

Team Kneedweg

Adres: Kneedweg 103, 7511 CB Enschede

Telefoon: 088 4950 750

Mail: team.kneedweg103@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Kneedweg?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.