Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Klaproosstraat

Klaproosstraat 34, Varsseveld

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Gezamenlijke ruimte en terras
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Klaproosstraat

Woonlocatie de Klaproosstraat ligt dichtbij het centrum van Varsseveld. De supermarkt, winkels en horeca zijn vlakbij. Ook is er een bushalte op loopafstand. Bij de Klaproos heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

De locatie heeft een groot terras en een gezamenlijke ruimte. Hier kun je ’s avonds samen eten. We hebben ons eigen appartement en zoeken de gezelligheid op als we daar zin in hebben. Bijvoorbeeld voor een kop koffie of een spelletje.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Klaproosstraat

Handige informatie

De Klaproosstraat is een locatie met 14 appartementen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. 

Er is een berging en een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt.

Locatie Klaproosstraat

Contact

Team Klaproosstraat

Adres: Klaproosstraat 34, 7051 ZH Varsseveld

Telefoon: 088 4950 525

Mail: team.klaproosstraat34@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Klaproosstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.