Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Kerkplein

Kerkplein 17, Gendringen

Kenmerken

  • In het centrum
  • Twee gezamenlijke ruimtes
  • Gezamenlijke tuin en dakterras
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan het Kerkplein

Woonlocatie het Kerkplein ligt midden in het centrum van Gendringen. De supermarkt, winkels en horeca zijn dichtbij. De bushalte is op loopafstand. Bij het Kerkplein heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

Er zijn twee gezamenlijke huiskamers, een tuin en een dakterras. Elke dag drinken we koffie en eten we samen. We doen ook veel leuke dingen! Thuis doen we samen een spelletje of kijken tv. En we hebben veel leuke uitjes! Zoals naar het tuincentrum of naar de bioscoop. Het is hier altijd een gezellige boel.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Samen spelletjes doen bij het Kerkplein

Handige informatie

Kerkplein is een locatie met 14 appartementen. Het is een eigen deel binnen woonzorgcentrum de Oevelgunne. Een appartement is ongeveer 50 m². Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Het heeft ook een eigen balkon en er is een gezamenlijke fietsenberging. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er zijn twee gezamenlijke ruimtes waar je altijd terecht kunt.

Samen eten bij het kerkplein Samen de afwas doen bij het kerkplein

Locatie Kerkplein

Contact

Team Kerkplein

Adres: Kerkplein 17, 7081 BZ Gendringen

Telefoon: 088 4950 585

Mail: team.kerkplein17@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan het Kerkplein?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.