Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

de Kalter

Kalter 4f, Haaksbergen

Kenmerken

  • In het centrum
  • Twee gezamenlijke ruimtes
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Kalter

Woonlocatie de Kalter ligt midden in het gezellige centrum van Haaksbergen. Je woont hier heel dichtbij winkels en ook het openbaar vervoer is op loopafstand. Bij de Kalter heb je je eigen appartement, jouw eigen thuis.

Aan de Kalter wonen jonge en oudere mensen. Er zijn twee gezamenlijke ruimtes waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Je kunt hier samen eten, televisie kijken, kletsen of een spelletje doen. Veel bewoners drinken er ook vaak samen koffie en dat zijn heel gezellige momenten. Tenslotte vertelt bewoner Yvonne: “Je woont hier lekker rustig en onbezorgd.”

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Buiten bij de Kalter in Haaksbergen

Handige informatie

De Kalter is een locatie met 18 appartementen. Elk appartement bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een aparte slaapkamer en een aparte badkamer met toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en een droger. Verder zijn er twee gezamenlijke ruimtes waar je andere bewoners kunt ontmoeten, bijvoorbeeld voor het eten. Ook de begeleiders van Estinea zijn hier aanwezig en 24 uur per dag voor jou bereikbaar. De appartementen zijn verdeeld over een 1e, 2e en 3e verdieping en rolstoeltoegankelijk. Er is een lift.

Locatie de Kalter

Contact

Team Kalter

Adres: Kalter 4f, 7481 LR Haaksbergen

Telefoon: 088 4950 795

Mail: team.kalter4f@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Kalter?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.