Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Julianastraat

Julianastraat 1-3, Dinxperlo

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Gezamenlijke ruimte
  • 40 m² appartement
  • 24 uur per dag begeleiding
  • 6 appartementen

Jouw eigen thuis aan de Julianastraat

Woonlocatie de Julianastraat ligt in een woonwijk, aan de rand van het centrum van Dinxperlo. Bij de Julianastraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis. 

Op de Julianastraat wonen jonge en oudere mensen. Sommige bewoners zoeken de gezelligheid op in de gezamenlijke ruimte. Ze eten samen, maar andere eten liever op hun eigen appartement. Soms gaan ze met z'n allen ergens uiteten, als er iets bijzonders is! En er is altijd ruimte voor leuke ideeën! In de weekenden lunchen ze weleens samen. 

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Helga woont op de Julianastraat

Handige informatie

Julianastraat is een locatie met 6 appartementen. Eén appartement bevindt zich aan de Hogestraat in Dinxperlo, vlakbij de Julianastraat. Dit appartement hoort ook bij het team van de Julianastraat. Een appartement is ongeveer 40m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. 

Je hebt een eigen berging in je appartement en een eigen (fiets)berging op de begane grond. Overdag is er altijd een begeleider aanwezig en 's nachts is er een begeleider bereikbaar. 

Julianastraat

Locatie Julianastraat

Contact

Team Julianastraat

Adres: Julianastraat 1-3, 7091 BG Dinxperlo

Telefoon: 088 49 50 610

Mail: team.julianastraat1-3@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Julianastraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.