Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Jachtlaan

Jachtlaan 49, Silvolde

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • Twee gezamenlijke ruimtes
  • Gezamenlijke tuin
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Jachtlaan

Woonlocatie de Jachtlaan ligt dichtbij het gezellige centrum van Silvolde. Er is een bushalte op loopafstand. Bij de Jachtlaan heb je je eigen appartement, jouw eigen thuis. Er zijn twee gezamenlijke ruimtes bij de Jachtlaan. Hier drinken we samen koffie en ’s avonds kun je hier ook samen eten. Er is een tuin waar we met z’n allen kunnen zitten.

We doen allerlei leuke dingen samen. We organiseren uitjes, bijvoorbeeld naar een musical. En elke maand gaan we naar de Danssoos in Didam. Ook gaan we elk jaar samen op vakantie! Je mag natuurlijk zelf weten of je hieraan meedoet. De Jachtlaan is een gezellige locatie, echt een warm thuis.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Jachtlaan

Handige informatie

De Jachtlaan is een locatie met 12 appartementen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. Er is een eigen berging en een fietsenberging op de begane grond.

Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er zijn twee gezamenlijke ruimtes waar je altijd terecht kunt.

Logeren bij de Jachtlaan

Bij de Jachtlaan kun je ook logeren. Je slaapt dan in een appartement met eigen badkamer. Door het logeren ontmoet je nieuwe mensen en ervaar je hoe het is om op jezelf te wonen. Misschien is dit jouw eerste stap naar zelfstandig wonen?

Logeren is vaak in het weekend of in de vakantie. In overleg is er veel mogelijk. 

Meer over logeren
Kevin gaat logeren bij de Weemerhof
Gourmetten bij de Jachtlaan Creatief bezig bij de Jachtlaan

Locatie Jachtlaan

Contact

Team Jachtlaan

Adres: Jachtlaan 49, 7064 EJ Silvolde

Telefoon: 088 4950 530

Mail: team.jachtlaan49@estinea.nl

Wil je informatie over wonen aan de Jachtlaan?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.