Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Houtdreef

Houtdreef 36, Varsseveld

Kenmerken

  • In gezellige woonwijk
  • Gezamenlijke ruimte
  • Grote tuin
  • 60 m² appartement

Jouw eigen thuis aan de Houtdreef

Woonlocatie de Houtdreef ligt in een gezellige woonwijk, dichtbij het centrum van Varsseveld. Ook is er een bushalte op loopafstand. Bij de Houtdreef heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

We hebben een gezamenlijke huiskamer waar we ’s middags en ’s avonds koffie drinken. Ook wordt hier elke dag gekookt. Je kiest zelf of je samen eet, of dat je liever op je eigen appartement eet. We organiseren veel leuke dingen met elkaar, zoals een lenteborrel en een BBQ. Ook doen we twee keer per kaar een uitje naar de dierentuin of pretpark!

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Houtdreef groepsfoto

Handige informatie

De Houtdreef is een locatie met 9 appartementen. Een appartement is ongeveer 60m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Er is een berging en een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt.

Houtdreef

Locatie Houtdreef

Contact

Team Houtdreef

Adres: Houtdreef 36, 7051 SC, Varsseveld

Telefoon: 088 4950 520

Mail: team.houtdreef36@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Houtdreef?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.